Kik vagyunk?

A Bulltech új árkategóriát teremt az ipari 3D nyomtatók területén mivel az egyike azon kevés gyártóknak Kínában, akik saját kutatás-fejlesztéssel és műszaki szabadalmakkal rendelkeznek és közel 20 év után már nem csupán állami rendeléseket látnak el. 2020-tól a Bulltech az európai piacon is bizonyíthatja a 3D nyomtatóinak a megbízhatóságát. 

A Bulltech több mint 30 saját szabadalommal rendelkezik, elkötelezett a kutatás-fejlesztés mellett és vezető optikai- és vezérléstechnológiákat alkalmaz. A saját fejlesztésű vezérlő- és kezelőszoftverével együtt ipari felhasználásra szánt csúcsminőséget biztosít. Éppen ezért széleskörű tapasztalattal, magas fokú support támogatást nyújt a felhasználók számára, ami elengedhetetlen a hosszú távú sikeres fejlődés érdekében.

bulltech-patents1.jpg
bulltech-patents2.jpg
bulltech3D.jpg
about-us-img.jpg

Célunk

Megfizethető ipari 3D nyomtatók

Vezető gyártók optikai- és vezérléstechnológiáit használjuk és kizárólag ipari alkalmazásra kínálunk megfizethető berendezéseket az additív gyártás piacára. 

Alapértékeink

Innováció

Saját, több mint 30 műszaki szabadalom a 3D nyomtatók felépítésére, szűrőrendszerre és vezérlésére. A nyomtatók vezérlő szoftvere is saját fejlesztés, melyet költséghatékonyságra terveztünk, felhasználóbarát felülettel. 

Háttér

A Bulltech 20 éven át állami, katonai igényeket teljesített, ahol a költség másodlagos volt, a kompromisszum mentes csúcsminőség pedig elsődleges. A szaktudást és tapasztalatot most az európai piacra lépéssel kamatoztatjuk.

Támogatás

Mit sem ér egy ipari berendezés megfelelő műszaki támogatás nélkül. A Bulltech, saját fejlesztésű gépeihez mindig gyors és profi támogatást nyújt, melyet a hazai képviselet szerviztechnikusai is támogatnak.